Dränering i Uppsala

Husdränering utföres i Uppsala

Ska du dränera ditt hus i Uppsala? Skriv gärna in till oss för att komma i kontakt med en skicklig medarbetare!

Hus som har källare behöver ha en bra och fungerande dränering som för bort ytvatten och grundvatten så att vattnet inte samlas vid husgrunden och därmed bidrar till fuktskador. Men även många hus med torpargrund eller bottenplatta behöver ha en effektiv dränering så att inte fukt tränger in i grunden och orsakar skador. I en källare kan du enkelt upptäcka om det finns fukt genom att se om det finns missfärgningar eller mögel på väggarna. Det kan också finnas fukt om färgen på väggarna flagnar. Ofta är det även en unken lukt i källare som har drabbats av fukt. Är du osäker kan du kontakta oss på Gårdsmark för att beställa en kostnadsfri fuktmätning av din källare.

Olika orsaker till varför det finns fukt i källare

Det är inte säkert att det är husets dränering som inte fungerar då det kommer in fukt i en källare, även om det är en vanlig orsak i äldre hus. Det finns även flera andra orsaker till varför det finns fukt i källaren som exempelvis att ett rör under marken har spruckit, att marken kring huset lutar inåt så att vattnet inte rinner undan eller att en stuprör släpper ut vatten på husets grund. När vi på Gårdsmark utför en fuktmätning gör vi även en okulär besiktning kring husgrunden för att utröna var fukten kommer in och orsaken till detta. Om du behöver genomföra en dränering i din villa i Uppsala så kan vi erbjuda dig ett konkurrenskraftigt pris. Vi utför arbetet enligt gällande branschregler och lämnar även trygga garantier på vårt arbete.


Gårdsmark utför installation av enskilt avlopp i Uppsala

När du ska installera ett nytt enskilt avlopp i Uppsala eller uppgradera ditt befintliga kan du vända dig till oss på Gårdsmark som är specialister på enskilt avlopp och dränering i Uppsala. Vi kan bistå dig med information, rådgivning och även utföra ett kostnadsfritt hembesök där vi kan utreda dina förutsättningar för att installera ett enskilt avlopp i Uppsala. Efter att du har bestämt dig för ett avloppssystem och fått din ansökan om tillstånd beviljat av kommunen kan vi hjälpa dig med att installera ditt enskilda avlopp.