010 - 58 49 600 info@gardsmark.com

Gårdsmark

Boka hembesök

Läs vad våra kunder säger om oss

Vi på Gårdsmark har stor vana av dränering- och enskilda avlopp i många olika miljöer. Det här är något våra kunder kan intyga – läs deras recensioner nedan.

Har under vintern fått villan omdränerad av Gårdsmark. Skönt med en leverantör som överträffar mina förväntningar! Bra projektledare och täta kontakter. Leverans tidigare än utlåvat!
Rekommenderas å det varmaste ( och torraste )!

Linus Hedman

Trevliga försäljare. Samt han som var här och grävde Halvars gjorde ett kanon bra jobb och var jättetrevlig. Så vi är jättenöjda. Kan verkligen rekommendera Gårdsmark.

Margareta Jörgensen

Boka kostnadsfri fuktkontroll

Gårdsmark erbjuder ALLTID kostnadsfri fuktkontroll av din källare och offert direkt på plats. Klicka på länken nedan och boka in ett kostnadsfritt hembesök idag!

  Gårdsmetoden

  Hur fungerar det?

  1

  Platsbesöket

  Vår gårdskarl kommer hem till er och tillsammans tittar ni på en metod som löser ert problem. På besöket bestäms omfattning, pris och en leveranstid på hela projektet.
  2

  Fördjupad kontroll

  Efter att beställningen är klar kommer vår maskinist hem till er för att på bästa sätt planera projektet. Har ni ytterligare frågor så passar det bra att ställa dom här.
  3

  Leverans

  För att optimera en bra start anländer materialet och maskinisten samtidigt som arbetet påbörjas.

  4

  Garanti

  När arbetet är klart kommer vår Gårdskarl tillbaka till er för att säkerställa att ni är nöjda och överlämnar en garanti-dokumentation i både skrift och bild.

  Fantastiska kundrecensioner

  4.5 /5

  Vår högsta prioritet på Gårdsmark är verkligen nöjda kunder. Vi följer alltid vårt motto "ansvar i varje led ger trygga medarbetare och nöjda kunder".

  Kostnadsfri fuktkontroll av din källare

  Vi på Gårdsmark erbjuder alltid kostnadsfri fuktkontroll av din källare och offert direkt på plats.