010 - 58 49 600 info@gardsmark.com

Vart finns vi

Våra garantier

Branschens bästa garantier

Branschens mest omfattande garanti 15 år på material och arbete.

Vi på Gårdsmark värdesätter trygghet. När du köper en totalentreprenad av oss får du därför branschens mest omfattande garanti.
Vi är också Säker Grund Certifierade, vilket innebär att du som kund får extra trygghet när du anlitar oss.  SGC-utbildning är en certifiering som Fuktspärrteknik AB har utformat för att öka förståelsen för fukt och att visa hur man dränerar om runt en källargrund med  fuktspärrsystem på ett korrekt sätt.

När du låter Gårdsmark utföra dränerings entreprenaden får du garanti på både material och arbete. Gårdsmark garanterar att allt arbete utförs i enlighet med branschstandard samt att endast godkända material och produkter används i entreprenaden. Entreprenörerna genomför en egenkontroll som dokumenteras under entreprenaden.

Gårdsmark lämnar garantier på det av Gårdsmark utförda entreprenad. Garantin överlämnas skriftligen till dig som kund när allt arbete är utförts.

Gårdsmark Garanti

Boka kostnadsfri fuktkontroll

Gårdsmark erbjuder ALLTID kostnadsfri fuktkontroll av din källare och offert direkt på plats. Klicka på länken nedan och boka in ett kostnadsfritt hembesök idag!

    Boka kostnadsfri fuktkontroll

    Gårdsmark erbjuder kostnadsfri fuktkontroll av din källare och offert direkt på plats. Klicka på länken nedan och boka in ett kostnadsfritt hembesök idag!

    Kostnadsfri fuktkontroll av din källare

    Vi på Gårdsmark erbjuder alltid kostnadsfri fuktkontroll av din källare och offert direkt på plats.