010 - 58 49 600 info@gardsmark.com

Bevattningssystem

Trött på att vattna gräsmattan med dricksvatten?

Vi förstår dig. Att vattna din gräsmatta med dricksvatten är inte bara en kostnad, det är också helt onödigt! Ska vi vara ärliga med varandra så har naturen redan gett oss alla förutsättningar som behövs för att hålla våra gräsmattor gröna och fina. Genom att installera en vattentank som samlar upp allt det regnvatten som moder natur förser oss med så kan du enkelt vattna din gräsmatta utan att betala för vatten!

Hur fungerar det?

När du kontaktar oss på Gårdsmark så kommer vi att gräva ned en vattentank under marken som samlar upp det regnvatten som faller. Du kan sedan, utan några extra kostnader eller resurser, enkelt vattna din gräsmatta när nederbörden lyser med sin frånvaro. Det har med andra ord aldrig varit enklare att hålla din gräsmatta fräsch till en så låg kostnad!

Tveka inte att kontakta oss redan idag så kan vi berätta mer om hur det fungerar och hur enkelt det är att använda!

Vattensystem

Mötet är kostnadsfritt & helt utan köpkrav.

Franchisetagare

Våra kunder

Över 500 nöjda kunder

Vår högsta prioritet på Gårdsmark är verkligen nöjda kunder. Vi följer alltid vårt motto "ansvar i varje led ger trygga medarbetare och nöjda kunder".

Trevliga försäljare. Samt han som var här och grävde Halvars gjorde ett kanon bra jobb och var jättetrevlig. Så vi är jättenöjda. Kan verkligen rekommendera Gårdsmark.

Margareta Jörgensen

Kontakta Gårdsmark

Vi på Gårdsmark erbjuder kostnadsfri fuktkontroll av din källare och offert direkt på plats på samtliga län där vi utför husdräneringar. 

  Fantastiska kundrecensioner

  4.5 /5

  Vår högsta prioritet på Gårdsmark är verkligen nöjda kunder. Vi följer alltid vårt motto "ansvar i varje led ger trygga medarbetare och nöjda kunder".

  Boka kostnadsfri fuktkontroll

  Gårdsmark erbjuder kostnadsfri fuktkontroll av din källare och offert direkt på plats. Klicka på länken nedan och boka in ett kostnadsfritt hembesök idag!

  Kostnadsfri fuktkontroll av din källare

  Vi på Gårdsmark erbjuder alltid kostnadsfri fuktkontroll av din källare och offert direkt på plats.