Läs mer

Om oss

Om oss

Om oss på Gårdsmark Sverige AB

Gårdsmark Sverige AB är ett företag som specialiserat sig på främst husdränering och enskilt avlopp, vilket har gjort oss till experter på dessa områden. Våra medarbetare är yrkesutbildade men har också en lång erfarenhet inom branschen vilket borgar för att vi kan leverera våra tjänster med högsta kvalité. Vi arbetar utifrån mottot; ansvar i varje led ger trygga medarbetare och nöjda kunder. Detta har bidragit till att vi genom åren erhållit massor med goda omdömen från våra kunder för både vårt arbete men också för vår höga servicenivå. Det gör att vi känner oss stolta för det hantverk som vi utför men även att vi eftersträvar att alltid göra våra kunder 100 % nöjda.

 

Med generationer av hantverkserfarenhet i ryggen.

Vi som äger Gårdsmark kommer från olika hantverksyrken som gått i arv i flera generationer. Det gör att det finns en stor förståelse för hur ett gediget hantverk ska utföras och hur man bäst uppnår det bästa resultatet. Gårdsmark utför dränering och installation av enskilt avlopp för både företag och privatpersoner. Vi är ett företag som är baserade i Dalarna men åtar oss uppdrag över stora delar av Sverige.

Fantastiska kundrecensioner

4.5 / 5

Vår högsta prioritet på Gårdsmark är verkligen nöjda kunder. Vi följer alltid vårt motto "ansvar i varje led ger trygga medarbetare och nöjda kunder".

Fantastiska kundrecensioner

4.5 / 5

Vår högsta prioritet på Gårdsmark är verkligen nöjda kunder. Vi följer alltid vårt motto "ansvar i varje led ger trygga medarbetare och nöjda kunder".

Gårdsmarksmetoden

Vi på Gårdsmark arbetar utifrån en framtagen arbetsmodell som vi kallar för Gårdsmarkmetoden. Det gör att vi kan erbjuda våra kunder ett effektivt utfört arbete, alltid i tid och till ett fast pris. Vi använder oss enbart av godkänt material, som vi vet har en lång livslängd, och säkra arbetsmetoder så att du alltid kan vara trygg med att vi utför arbetet med högsta precision, säkerhet och kvalité. Vi är även SGC-certifierade, Säker Grund Certifiering, vilket betyder att vi har en stor kunskap om fukt, fuktskydd och dränering så att vi kan utföra vårt arbete på ett betryggande sätt.

Marknadens bästa garantier

Eftersom vi på Gårdsmark är mycket noggranna med både material och hur vi utför vårt arbete kan vi lämna trygga garantier för våra projekt. Våra garantinåtaganden gör att du som kund kan känna dig trygg med vårt arbete även efter att projektet är klart.

Efter att vi har utfört er dränering eller installation av enskilt avlopp kommer våra medarbetare ut till fastigheten för att utföra en besiktning av arbetet tillsammans med dig. Detta är en viktig del i vår arbetsprocess vilket också borgar för att vi alltid eftersträvar att våra kunder ska vara 100 % nöjda med vårt arbete. Därefter lämnar vi våra garantiåtaganden skriftligen som gäller i 15 år på både arbete och material.

Vad erbjuder Gårdsmark

Vi erbjuder alltid våra kunder en kostnadsfri fuktmätning eller ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan inspektera projektet och lämna förslag på de bästa tillvägagångssättet för att åtgärda dina problem. Våra medarbetare har en lång erfarenhet inom både dränering och enskilt avlopp och kan bistå dig med all den information som du behöver.

Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din husdränering eller installation av enskilt avlopp. Du kan boka en kostnadsfri fuktmätning eller ett platsbesök genom formuläret på vår hemsida så vi kan komma ut och inspektera din fastighet. Det gör att vi kan lämna en rättvisande offert med en tydlig leveransplan till ett fast, konkurrenskraftigt pris.

Gårdsmetoden

Kompetenta franchisetagare
1.  PLATSBESÖKET

Vår Gårdskarl kommer hem till er och tillsammans tittar ni på en metod som löser ert problem.

På besöket bestäms omfattning, pris och en leveranstid på hela projektet.

dränera runt hela huset
2.  KONTROLL

Efter att beställningen är klar kommer vår maskinist hem till er för att på bästa sätt planera projektet.

Har ni ytterligare frågor så passar det bra att ställa dom vid kontrollbesöket.

Dränering Heby
3.  LEVERANS

För att optimera en bra start anländer materialet och maskinerna samtidigt som arbetet påbörjas.

image002
4.  GARANTI

När arbetet är klart kommer vår Gårdskarl tillbaka till er för att säkerställa att ni är nöjda och överlämnar en garanti-dokumentation i både skrift och bild.

Boka kostnadsfri fuktkontroll

Gårdsmark erbjuder kostnadsfri fuktkontroll av din källare och offert direkt på plats.

Klicka på länken nedan och boka in ett kostnadsfritt hembesök idag!