Dränering i Karlskoga

Dränering av hus i Karlskoga

Gårdsmark är ett företag som utför dränering och installation av enskilt avlopp i Karlskoga. Vi har utbildade medarbetare som har varit verksamma inom branschen under många år och därmed har en stor kunskap inom området. Om du behöver hjälp med dränering i Karlskoga eller om du ska installera ett enskilt avlopp är du välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt projekt.

Vi innehar nödvändiga försäkringar, lämnar branschenliga garantier och kan också erbjuda dig ROT-avdrag motsvarande 30 % av våra arbetskostnader direkt på fakturan.

Så jobbar vi med dräneringar av villatomter i Karlskoga

Om din dränering är över 30 år gammal, om du har upptäckt att den ansamlas vatten vid husgrunden eller att det kommer in fukt i källaren kan du kontakta oss på Gårdsmark. Vi utför fuktmätning och genomför inspektion av din husgrund kostnadsfritt och utan förpliktelser. Efter att våra fukttekniker har inspekterat din fastighet får du ett protokoll med resultatet av vår inspektion men även förslag på lämpliga åtgärder. Vi kan sedan hjälpa dig med din dränering i Karlskoga till ett rättvist pris.


Är det dags att byta enskilt avlopp i Karlskoga?

När du ska byta ut ditt gamla avloppssystem mot ett nytt bör du anlita ett professionellt markföretag som är experter på enskilt avlopp i Karlskoga. Att byta ut ett enskilt avlopp är en process som börjar med projektering där man utreder vilket avloppssystem som kan installeras, är rätt dimensionerat och som uppfyller kommunens miljökrav. Därefter behöver du lämna in en ansökan om tillstånd till miljöförvaltningen i din kommun. Vi på Gårdsmark kan hjälpa dig med allt kring din installation av enskilt avlopp i Karlskoga. Våra medarbetare har en gedigen erfarenhet inom enskilt avlopp och utför arbetet enligt gällande branschregler och enligt kommunens riktlinjer.


Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök

Ska du installera enskilt avlopp eller utföra en dränering i Karlskoga kan kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Under hembesöket kan vi utreda förutsättningarna för ditt projekt och lämna rådgivning. Vi kan sedan erbjuda dig en offert med ett konkurrenskraftigt pris för ditt enskilda avlopp eller din dränering.