Dränering i Enköping

Dränering av hus och enskilda avlopp i Enköping

Behöver du hjälp med dräneringsarbete? En dränering har en livslängd på cirka 25-30 år. Dock finns det saker som kan påverka dräneringens livslängd som exempelvis vilket material som använts, om dräneringen är professionellt utförd och husets belägenhet.

Vänta inte för länge

I vissa fall kanske man behöver utföra en dränering redan efter 15-20 år medan i andra fall kanske det är över 50 år sedan en dränering utfördes. Vanligtvis brukar en del vänta med att utföra en dränering tills det uppstår en skada som visar på att dräneringen inte fungerar, som exempelvis fukt i en källare. Andra väljer att utföra en dränering efter cirka 30 år i förebyggande syfte för att slippa fukt inne i fastigheten och därmed ytterligare kostnader för renovering.

Anlita oss för din dränering i Enköping

Att utföra en dränering själv kan vara tidskrävande samtidigt som det är ett tungt och riskfyllt arbete, framför allt om huset har en källare. Att stå i ett smalt schakt med två meter höga fyllnadsmassor runt om som kan rasa över en är ett riskfyllt projekt, framför allt om man är oerfaren. Därför är det alltid tryggast att anlita ett professionellt markföretag som Gårdsmark som har yrkesutbildade och erfarna markarbetare som vet hur arbetet ska utföras på ett säkert och korrekt sätt. Vi använder endast godkänt material vid våra dräneringar samtidigt som arbetet utförs enligt branschreglerna. Dessutom lämnar vi även garantier på vårt arbete så att du kan känna dig säker även efter att din dränering i Enköping är klar.


Rättvist pris för installation av enskilt avlopp i Enköping

Vi på Gårdsmark kan erbjuda privatpersoner tjänster som dränering och enskilt avlopp i Enköping. När du ska installera enskilt avlopp kan vi vara med dig redan från början och bistå med rådgivning kring avloppsystem, information för din ansökan om tillstånd och installation. Våra duktiga hantverkare har varit verksamma inom branschen under många år och har därmed en stor erfarenhet kring allt som rör enskilt avlopp i Enköping. Du kan boka ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan komma ut till din fastighet för att se vilka förutsättningar som gäller för ditt enskilda avlopp. Därefter kan vi lämna en offert med ett rättvist pris för ditt nya avloppssystem.