Dränering Dalarna

Vi jobbar med dränering & enskilt avlopp i Dalarna

Gårdsmark har sitt ursprung i Dalarna med hantverkstradition och kunskap om byggnation som funnits i många generationer. Vår värdering är lika
enkel som tydlig; ansvar i varje led ger trygga medarbetare och nöjda kunder. Ansvar innebär att varje medarbetare hos oss tar sitt ansvar på sitt
avgränsade område.

Vi utgår vår verksamhet från Borlänge i Dalarna där vårt kontor och personal sitter. Har du möjligtvis en bostad i Dalarna som behöver kontroll från en av våra medarbetare så får du gärna skriva in i formulären på hemsidan eller läsa om våra tjänster.

Dränering & enskilt avlopp i Dalarnas län

Är det över 30 år sedan som din fastighet senast fick en ny dränering i Dalarna kan det vara dags att utföra en fuktmätning för att kontrollera att dräneringen fortfarande fungerar. Du kan även göra egna kontroller genom att inspektera om källarväggar utsatts för fukt, vilket bland annat visar sig i att färgen flagnar, putsen släpper eller att det finns svarta fläckar. Om du inte åtgärdar problemet med fukt kan detta leda till kostsamma reparationer på din fastighet i framtiden. Fukten kan också bidra till att det utvecklas mögel vilket kan få de boende i fastigheten att bli sjuka. Du är välkommen att kontakta oss på Gårdsmark för att boka en kostnadsfri fuktmätning för din fastighet, utan att du förbinder dig för något.


Våra marktjänster i Dalarna

Gårdsmark utför marktjänster i Dalarna och är specialister på dränering och enskilt avlopp. Våra medarbetare är utbildade inom området och har en lång erfarenhet inom branschen vilket borgar för att arbetet blir utfört på ett gediget sätt. Vi har också certifiering inom fuktskydd, dränering och fukt vilket gör att vi har den kunskap som krävs för att kunna erbjuda dig de bästa lösningarna. Dessutom erbjuder vi dig alltid fast pris för vårt arbete och marknadens mest generösa garantiåtaganden. Att anlita Gårdsmark för din husdränering eller installation av enskilt avlopp i Dalarna är en trygghet då du vill vara säker på att få arbetet utfört korrekt.


Dränering i Dalarna

När det tränger in fukt i källaren kan det vara dags att se över fastighetens dränering. Fukt kan leda till att husets grundkonstruktion försämras så att huset rör sig vilket kan vara upphov till skador på grunden, fasaden men även inomhus. Fukt kan också utveckla mögel som kan bidra till att personer som vistas i fastigheten blir sjuka. Att utföra en husdränering är ett tungt arbete som kräver grävmaskin, vilket också gör att tomten får skador som senare behöver återställas. Vi på Gårdsmark är experter på dränering i Dalarna och har den kunskap och erfarenhet som krävs för att utföra arbetet på ett säkert sätt med minimal åverkan på tomtmarken. Vi är utbildade inom dränering och fuktskydd och kan därmed erbjuda er de bästa lösningarna för er dränering.


Enskilt avlopp i Dalarna

Har du en fastighet med enskilt avlopp som behöver bytas eller behöver du installera ett nytt enskilt avlopp kan du med varm hand vända dig till oss på Gårdsmark som har specialiserat oss på enskilt avlopp. När det gäller enskilt avlopp finns det en hel del krav som du som fastighetsägare behöver uppfylla i samband med att du ska installera ett enskilt avlopp. Det är bland annat miljökrav men även andra krav som ska minska smittspridning och lukt. Kraven kan skiljas åt i olika kommuner beroende på var i landet du har din fastighet. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om enskilt avlopp i din kommun. Vi kan erbjuda dig den bästa lösningen för ditt enskilda avlopp. När du anlitar oss på Gårdsmark kan du vara säker på att samtliga krav som gäller för enskilt avlopp uppfylls och att rätt material används.


Använd ROT-avdraget vid din dränering i Dalarna

När du utför en husdränering eller installerar ett enskilt avlopp har du som privatperson rätt att använda ROT-avdraget, vilket ger dig möjligheten att göra ett skatteavdrag på 30 procent av arbetskostnaderna. Det maximala beloppet uppgår till 50 000 kronor per år och person. För att kunna använda ROT-avdrag krävs att du äger fastigheten, är myndig och har betalat in motsvarande belopp i skatt. Hos Gårdsmark kan du självklart få ROT-avdraget redan på fakturan vilket betyder att du slipper ligga ute med pengarna men också att vi tar över all administration kring skatteavdraget.


Om Gårdsmark

Gårdsmark är ett markföretag som ligger beläget i Dalarna men som utför dränering och installation av enskilt avlopp på flera orter runt om i Sverige åt både privatpersoner och företag. Våra medarbetare är utbildade inom branschen och har även varit verksamma under en lång tid vilket gett oss en unik kunskap inom dränering och enskilt avlopp. Vi är dessutom SGC-certifierade, Säker Grund Certifiering, vilket innebär att vi vet hur en dränering ska utföras korrekt, säkert och för att erhålla maximal livslängd. Dessutom lämnar vi hela 15 års garanti på både arbete och material, vilket är ett av marknadens mest generösa garantiåtagande.

 

Du är välkommen att kontakta oss för mer information om våra marktjänster. Du kan också boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kommer ut för inspektion, fuktmätning och för att lämna råd och tips kring ditt projekt, utan några förpliktelser.