Gårdsmarkmetoden

Gårdsmarkmetoden – Hur fungerar vår process?

Gårdsmark är specialiserade på husdränering och enskilt avlopp vilket har gjort att vi är experter inom dessa områden. Våra medarbetare har yrkesutbildning, genomgått certifieringsprogram för fuktskydd och har dessutom en lång erfarenhet inom branschen. Det borgar för att vi kan utföra dränering och installation av enskilt avlopp på ett korrekt och säkert sätt. Vi har även marknadens bästa garantiåtaganden. Du är välkommen att kontakta oss på Gårdsmark för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med din dränering eller för att boka en kostnadsfri fuktmätning, utan några förpliktelser.

Gårdsmarkmetoden

Under åren har vi lärt oss att effektivisera processen i samband med en husdränering eller då vi lägger nytt enskilt avlopp. Det gör att vi kan erbjuda dig ett riktigt väl utfört arbete men också utföra arbetet snabbt enligt leveransplan. Vi har en stor kunskap kring det material som ska användas, om fuktskydd och om fukt i husgrunder. Vi har genomgått en SGC-certifiering som gör att vi har den kunskap som krävs för att utföra arbetet på ett korrekt sätt så att din dränering får en lång livslängd. Detta gör att vi också kan erbjuda dig långa garantiåtaganden. Genom åren har vi samlat på oss massor av goda omdömen och referenser från tidigare kunder och vi ser fram emot att även få göra dig till en av våra nöjda kunder.


Platsbesök / hembesök / fuktmätning

Till att börja med bokar du ett kostnadsfritt hembesök genom att fylla i formuläret på vår hemsida så våra medarbetare kan komma ut och inspektera fastighetens dränering och eventuella fuktskador. Vi genomför också en fuktmätning där vi mäter luftfuktigheten i din källare och i källarväggar. Därefter får du ett protokoll med förslag på åtgärder. Vid hembesöket så går vi igenom projektet och diskuterar vilka åtgärder som passar ditt problem bäst. Under besöket hämtar vi även in information om projektets omfattning vilket gör att vi direkt kan lämna en offert med ett fast, konkurrenskraftigt pris och en leveransplan för ditt projekt.

Under detta besök kan du ställa frågor och få råd kring din fastighets dränering. Om du beställer arbetet som privatperson har du möjlighet att få ROT-avdraget krediterat redan på fakturan, vilket betyder att du kan reducera kostnaden för vårt arbete med 30 % upp till ett belopp av 50 000 kronor.


Fördjupade kontroller

Efter att du har accepterat vår offert kommer vår grävmaskinist ut till din fastighet för att planera arbetet så att vi kan utföra dräneringen på det mest effektiva sättet. Även vid detta besök har du möjlighet att ställa frågor kring arbetet med dräneringen.


Leverans av våra tjänster

Enligt den överenskomna leveransplanen så påbörjas arbetet genom att både material för arbetet och grävmaskinisten anländer samtidigt. Det gör att vi kan erbjuda dig en snabb start på projektet men också att vi kan hålla de leveranstider som utlovats. En dränering av en fastighet tar normalt 6-8 dagar att färdigställa. Efter att vi är klara bör du vänta i några månader så att den nya markfyllnaden som vi lagt runt huset har satt sig innan du påbörjar återställningen av din tomt.


Garantiåtaganden

Efter att vi är klara med arbetet kommer åter igen våra medarbetare ut för att besiktiga arbetet tillsammans med dig så att vi är säkra på att du är nöjd med det arbete som vi utfört. Därefter överlämnar vi våra garantiåtaganden, som normalt löper över 15 år för både arbete och material. Slutligen skickar vi en faktura på vårt arbete som är reducerat med ROT-avdraget.