Dränering i Sala

Dränering av hus i Sala

Behöver du husdränering i Sala?

Misstänker du att du har fått in fukt i källaren kan du enkelt göra en egen kontroll av din källare. Om färgen flagnar, om du upptäcker svarta fläckar på väggen eller om det luktar unket kan detta bero på att det finns fukt i källaren och sannolikt även i husgrunden. Om fukt tränger in i husgrunden kan betongen vittra sönder så att fukten angriper armeringsjärnen. Då finns det en stor risk att dessa rostar och tappar en del av sin bärighet, vilket kan få huset att röra på sig. Det kan leda till att fasaden och väggar får sprickor eller andra skador som kan vara dyrbara att renovera.

Boka en kostnadsfri fuktmätning

Om du är osäker kan du kontakta oss på Gårdsmark och boka ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan utföra en fuktmätning i din källare och göra en visuell översyn av din husgrund. Efter genomförd mätning får du ett protokoll med eventuella förslag på åtgärder och en offert från oss. Om du vill att vi utför din dränering i Sala kommer vi överens om en tid då arbetet ska påbörjas och senast vara avslutat. Våra duktiga markarbetare utför en dränering av din fastighet enligt gällande branschregler så att du kan vara säker på att arbetet utförs korrekt och med godkänt material.


När du behöver installera enskilt avlopp i Sala

Gårdsmark är ett företag som erbjuder tjänster som dränering och enskilt avlopp i Sala. Våra medarbetare har en stor kunskap kring enskilt avlopp i Sala och kan hjälpa dig med allt från rådgivning, val av avloppssystem, projektering och framtagande av uppgifter inför ansökan om tillstånd. Det är du som fastighetsägare som ansvarar för att ditt enskilda avlopp uppfyller alla de villkor som ställs av kommunen men också att det finns ett giltigt tillstånd. För att erhålla ett tillstånd att installera ett enskilt avlopp i Sala krävs det att avloppssystemet som du väljer uppfyller kommunens miljökrav. Det krävs också att avloppet är väl dimensionerat för fastigheten och det antal personer som bor där.

Du är välkommen att kontakta oss för att boka ett hembesök där vi kan inspektera dina förutsättningar att installera ett enskilt avlopp i Sala, kostnadsfritt och utan förpliktelser