Dränering i Hallstahammar

Fullständiga husdräneringar i Hallstahammar

Om du är ägare till ett hus i Hallstahammar så är du säkert medveten om att det finns en hel del som behöver underhållas med åren som fasaden, taket och förstås inomhusmiljön. Något som man dock inte tänker på eftersom man inte märker av det förrän det uppstår en skada är att även husets dränering behöver bytas ut cirka vart 30:e år.

Fuktskador kan bli kostsamma

En icke fungerande dränering kan leda till att huset utsätts för fuktskador vilket kan bli kostsamt att renovera. Om du vill få hjälp med din dränering i Hallstahammar kan du kontakta oss på Gårdsmark som är specialister på dränering och enskilt avlopp i Hallstahammar.

Att utföra en dränering i Hallstahammar

Misstänker du att du har fått fukt i källaren eller är din dränering över 30 år gammal kan du boka en kostnadsfri fuktmätning hos oss på Gårdsmark. Då kan våra fukttekniker inspektera din husgrund och göra en fuktmätning i din källare. Mätning av luftfuktigheten sker dels i inomhusluften i källaren men också i källarens väggmaterial. Om luftfuktigheten i luften är över 70 % tyder detta på att det finns fukt i källaren.


Förslag på åtgärder

Efter avslutad fuktmätning får du ett protokoll med dels resultatet av vår fuktmätning men också förslag på åtgärder. Vi på Gårdsmark kan åta oss att utföra din dränering i Hallstahammar. Vi kan också hjälpa dig med att göra en tilläggsisolering av din källare vilket gör att du kan minska dina uppvärmningskostnader. Du är välkommen att kontakta oss på Gårdsmark då du vill få hjälp med din dränering i Fagersta.


Ska du köpa nytt enskilt avlopp i Hallstahammar?

När du ska köpa och installera ett enskilt avlopp i Hallstahammar är den en hel del saker som du behöver hålla reda på. Dels behöver du veta vilka miljökrav som kommunen har på enskilt avlopp i ditt område. Du behöver också veta hur många personer som ska använda avloppssystemet och för vad det ska användas för så att du kan köpa ett enskilt avlopp som är rätt dimensionerat. Vi på Gårdsmark kan hjälpa dig med allt kring enskilt avlopp i Hallstahammar till ett rättvist pris.