010 - 58 49 600 info@gardsmark.com

Gårdsmark

Nöjda kunder

{

Maj-Britt Sandberg

Fam Sandberg i Fagersta nöjda med GårdsMarks dräneringsarbete! Särskilt tacksamma att man handgrävde under uteplatsen! Kan varmt rekommendera GårdsMark

{

Lars-Göran Wikblom

Vi har nyligen fått huset dränerat av Gårdsmark. Säljaren Christoffer gjorde ett bra intryck på oss. Svante och Rickard utförde ett strålande arbete. Resultatet blev över förväntan bra. Vi kan starkt rekommendera Gårdsmark. 

{

Stefan Eriksson

Tack Gårdsmark och alla inblandade i vår dränering av huset. Resultatet blev mycket bra så för mig är en rekommendation en självklarhet.

{

Margareta Jörgensen

Trevliga försäljare. Samt han som var här och grävde Halvars gjorde ett kanon bra jobb och var jättetrevlig. Så vi är jättenöjda. Kan verkligen rekommendera Gårdsmark.

{

Torbjörn Johansson

Proffsiga från säljare till grävare, bra med dokumentationen och långa garantier tyckte mina bekanta.

{

Åke Bröderman

Fått vårat hus dränerat utav gårdsmark nu under mars. Rekomenderar dem stark, Allt som utlovades hölls. Grävarna som utförde jobbet var kanon. Säljaren Niclas som var här gjorde även han precis vad som utlovades.

{

Niklas Andersson

Kan starkt rekommendera dom,
har fler bekanta som också anlitat Gårdsmark och är jättenöjda. Service i världsklass från början till slut. Fortsätt så ni kommer gå långt.

{

Mats Arousell

Tack Gårdsmark för ett bra jobb. Jag rekommenderar Gårdsmarkt varmt till andra. Mycket bra bemötande och service.

{

Ann-Christine Ädel

Vi är så nöjda med arbetet som har gjorts här . Under arbetets gång har allt fungerat så bra, duktiga och trevliga människor som varit här och hjälpt oss. Kan verkligen rekommendera Gårdsmark för er som funderar på att dränera runt huset. Återställningen av gräsmattan efteråt blev bättre en vad vi trodde från början.

Boka kostnadsfri fuktkontroll

Gårdsmark erbjuder kostnadsfri fuktkontroll av din källare och offert direkt på plats. Klicka på länken nedan och boka in ett kostnadsfritt hembesök idag!

Kostnadsfri fuktkontroll av din källare

Vi på Gårdsmark erbjuder alltid kostnadsfri fuktkontroll av din källare och offert direkt på plats.