010 - 58 49 600 info@gardsmark.com

KAMPANJ FRÅN OSS PÅ GÅRDSMARK!

Boka kostnadsfri fuktkontroll redan idag!

Vi dränerar eller installerar enskilt avlopp när ni njuter av en välbehövlig semester, hur låter det?

Oavsett om det är dags att dränera ert hus eller installera enskilt avlopp till er fastighet så har vi på Gårdsmark lösningen för er. Vi är inte bara experter på det vi gör utan vi har även tagit fram ett upplägg som vi inte tror att ni inte kan säga nej till! 

När ni låter oss installera enskilt avlopp eller dränera ert hus så erbjuder vi 10 000kr rabatt på flygbiljetter så att du och din familj kan passa på att ta en välbehövlig semester när vi arbetar på hemmaplan. När ni väl landar på svensk mark igen så är vi klara med vårt.

Smidigt va?

Enskilt avlopp och dränering

Det spelar alltså ingen roll om det är ett enskilt avlopp eller en dränering som ni vill investera i. Vi kommer att ge er ett fungerande avlopp eller ett bättre inomhusklimat till din familj under tiden ni vilar upp er på semestern! Och självklart erbjuder vi alltid gratis hembesök där vi går igenom era förutsättningar och behov så att ni vet vad ni behöver!

Allt ni behöver göra är att kontakta oss, så löser vi resten! 

Mötet är kostnadsfritt & helt utan köpkrav.

Kampanj Ticket.se

Presentkort värde 10,000:- i samarbete med TICKET

Boka kostnadsfri fuktkontroll redan idag!

Garanti Gårdsmark

Trevliga försäljare. Samt han som var här och grävde Halvars gjorde ett kanon bra jobb och var jättetrevlig. Så vi är jättenöjda. Kan verkligen rekommendera Gårdsmark.

Margareta Jörgensen

BRANSCHENS MEST OMFATTANDE GARANTI
15 ÅR PÅ MATERIAL OCH ARBETE

Vi hjälper dig att förbättra din inomhusmiljö

Gårdsmark arbetar med helhetslösningar inom enskilda avlopp och dräneringar och kan hjälpa dig att skapa bättre förutsättningar för er inom- och utomhusmiljö.

VI ÄR MED LÄNGRE

Vi på Gårdsmark värdesätter trygghet - precis som du säkert också gör. När du köper en totalentreprenad av oss får du därför branschens mest omfattande garanti. Vi ser oss inte som en vanlig entreprenör, vi går steget längre. Våra 15-åriga garantier sträcker sig längre än lagar och förordningar. Vi gör allt för att du och din familj ska känna er trygga med att anlita oss och att det jobb vi utför hos er håller högsta kvalitet.

Mötet är kostnadsfritt & helt utan köpkrav.

Boka kostnadsfri fuktkontroll

Gårdsmark erbjuder kostnadsfri fuktkontroll av din källare och offert direkt på plats. Klicka på länken nedan och boka in ett kostnadsfritt hembesök idag!

Kostnadsfri fuktkontroll av din källare

Vi på Gårdsmark erbjuder alltid kostnadsfri fuktkontroll av din källare och offert direkt på plats.