010 - 58 49 600 info@gardsmark.com

Helhetslösningar inom enskilt avlopp och dränering

Gårdsmark Sverige AB arbetar med helhetslösningar inom enskilda avlopp och dräneringar. Vi ser oss inte som en vanlig entreprenör, vi går steget längre. Våra 15 åriga garantier sträcker sig längre än lagar och förordningar. VI erbjuder denna garanti för att du som kund skall känna dig trygg när du anlitar oss.

Kostnadsfri fuktkontroll av din källare

Vi på Gårdsmark erbjuder alltid kostnadsfri fuktkontroll av din källare och offert direkt på plats.

  Garanti

  Branschens bästa garanti

  Vi har branschens mest omfattande garanti på material och arbete.

  Vi på Gårdsmark värdesätter trygghet. När du köper en totalentreprenad av oss får du därför branschens mest omfattande garanti.

  Vi är också Säker Grund Certifierade, vilket innebär att du som kund får extra trygghet när du anlitar oss. SGC-utbildning är en certifiering som Fuktspärrteknik AB har utformat för att öka förståelsen för fukt och att visa hur man dränerar om runt en källargrund med fuktspärrsystem på ett korrekt sätt.

  Har under vintern fått villan omdränerad av Gårdsmark. Skönt med en leverantör som överträffar mina förväntningar! Bra projektledare och täta kontakter. Leverans tidigare än utlåvat!

  Rekommenderas å det varmaste ( och torraste)!

  Linus Hedman

  Gårdsmark Grävare

  Gårdsmetoden

  Hur fungerar det?

  1

  Platsbesöket

  Vår gårdskarl kommer hem till er och tillsammans tittar ni på en metod som löser ert problem. På besöket bestäms omfattning, pris och en leveranstid på hela projektet.
  2

  Fördjupad kontroll

  Efter att beställningen är klar kommer vår maskinist hem till er för att på bästa sätt planera projektet. Har ni ytterligare frågor så passar det bra att ställa dom här.
  3

  Leverans

  För att optimera en bra start anländer materialet och maskinisten samtidigt som arbetet påbörjas.

  4

  Garanti

  När arbetet är klart kommer vår Gårdskarl tillbaka till er för att säkerställa att ni är nöjda och överlämnar en garanti-dokumentation i både skrift och bild.

  Video

  Kolla instruktionsvideon

  Videon visar arbetsprocessen och hur en dränering går till hos Gårdsmark

  Kunderna

  Vad säger våra kunder

  Gårdsmark Garantier
  {

  Stefan Eriksson

  Tack Gårdsmark och alla inblandade i vår dränering av huset. Resultatet blev mycket bra så för mig är en rekommendation en självklarhet.

  {

  Lars-Göran Wikblom

  Vi har nyligen fått huset dränerat av Gårdsmark. Säljaren Christoffer gjorde ett bra intryck på oss. Svante och Rickard utförde ett strålande arbete. Resultatet blev över förväntan bra. Vi kan starkt rekommendera Gårdsmark. 

  {

  Niklas Norling

  Bra och snabbt gjort. Trevlig personal och trevliga säljare. Källaren har fått bättre luft och källardoften är borta.

  {

  Maj-Britt Sandberg

  Fam Sandberg i Fagersta nöjda med GårdsMarks dräneringsarbete! Särskilt tacksamma att man handgrävde under uteplatsen! Kan varmt rekommendera GårdsMark

  {

  Madeleine Möller

  Gårdsmark dränerade mitt hus och skillnaden efter dräneringen är som dag och natt. Nu har jag byggt Relex avdelning nere i källaren, Tack Gårdsmark för ett utmärkt arbete med proffsig och serviceinriktad personal. Kvalitet lönar sig i längden.

  {

  Gunborg Olsson

  Tack Gårdsmark för ett mycket bra utfört jobb

  HEMBESÖK

  Kostnadsfri fuktkontroll i hela Dalarna, Gästrikland, Örebro och Västmanland

   Organisationen

   Gårdsmarks historia

   Gårdsmark har sitt ursprung i Dalarna med hantverkstradition och kunskap om byggnation som funnits i många generationer. Vår värdering är lika enkel som tydlig; ansvar i varje led ger trygga medarbetare och nöjda kunder. Ansvar innebär att varje medarbetare hos oss tar sitt ansvar på sitt avgränsade område. 
   Franchisetagare

   Organisationen

   Franchisekonceptet

   Vi har utformat vårt franchisekoncept för att gynna kunden och franchisetagaren i första hand. Vi är övertygade om att det gör oss till ett bättre dräneringsföretag i det långa loppet.

   Vi strävar efter att kunden ska känna sig trygg igenom hela processen och kombinationen av en lokal representant, kvalitativa material och en rubust garanti gör oss oslagbara.

   Säljare med möjligheten att bli vår franchisetagare i Södermanland!

   Våra kunder

   Över 500 nöjda kunder

   Vår högsta prioritet på Gårdsmark är verkligen nöjda kunder. Vi följer alltid vårt motto ”ansvar i varje led ger trygga medarbetare och nöjda kunder”.

   Trevliga försäljare. Samt han som var här och grävde Halvars gjorde ett kanon bra jobb och var jättetrevlig. Så vi är jättenöjda. Kan verkligen rekommendera Gårdsmark.

   Margareta Jörgensen

   Franchisetagare

   Fantastiska kundrecensioner

   4.5 /5

   Vår högsta prioritet på Gårdsmark är verkligen nöjda kunder. Vi följer alltid vårt motto "ansvar i varje led ger trygga medarbetare och nöjda kunder".

   Vart jobbar Gårdsmark?

   Områden där vi dränerar

   Kontakta Gårdsmark

   Vi på Gårdsmark erbjuder kostnadsfri fuktkontroll av din källare och offert direkt på plats på samtliga län där vi utför husdräneringar. 

    Sociala medier

    Följ oss gärna på sociala medier

    This error message is only visible to WordPress admins

    Error: No feed found.

    Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

    Boka kostnadsfri fuktkontroll

    Gårdsmark erbjuder kostnadsfri fuktkontroll av din källare och offert direkt på plats. Klicka på länken nedan och boka in ett kostnadsfritt hembesök idag!

    Kostnadsfri fuktkontroll av din källare

    Vi på Gårdsmark erbjuder alltid kostnadsfri fuktkontroll av din källare och offert direkt på plats.