010 - 58 49 600 info@gardsmark.com

Helhetslösningar inom enskilt avlopp och dränering

Gårdsmark Sverige AB arbetar med helhetslösningar inom enskilda avlopp och dräneringar. Vi ser oss inte som en vanlig entreprenör, vi går steget längre. Våra 15 åriga garantier sträcker sig längre än lagar och förordningar. VI erbjuder denna garanti för att du som kund skall känna dig trygg när du anlitar oss.

Kostnadsfri fuktkontroll av din källare

Vi på Gårdsmark erbjuder alltid kostnadsfri fuktkontroll av din källare och offert direkt på plats.
Garanti

Branschens bästa garanti

Vi har branschens mest omfattande garanti på material och arbete.

Vi på Gårdsmark värdesätter trygghet. När du köper en totalentreprenad av oss får du därför branschens mest omfattande garanti.

Vi är också Säker Grund Certifierade, vilket innebär att du som kund får extra trygghet när du anlitar oss. SGC-utbildning är en certifiering som Fuktspärrteknik AB har utformat för att öka förståelsen för fukt och att visa hur man dränerar om runt en källargrund med fuktspärrsystem på ett korrekt sätt.

Har under vintern fått villan omdränerad av Gårdsmark. Skönt med en leverantör som överträffar mina förväntningar! Bra projektledare och täta kontakter. Leverans tidigare än utlåvat!

Rekommenderas å det varmaste ( och torraste)!

Linus Hedman

Gårdsmark Grävare

Gårdsmetoden

Hur fungerar det?

1

Platsbesöket

Vår gårdskarl kommer hem till er och tillsammans tittar ni på en metod som löser ert problem. På besöket bestäms omfattning, pris och en leveranstid på hela projektet.
2

Fördjupad kontroll

Efter att beställningen är klar kommer vår maskinist hem till er för att på bästa sätt planera projektet. Har ni ytterligare frågor så passar det bra att ställa dom här.
3

Leverans

För att optimera en bra start anländer materialet och maskinisten samtidigt som arbetet påbörjas.

4

Garanti

När arbetet är klart kommer vår Gårdskarl tillbaka till er för att säkerställa att ni är nöjda och överlämnar en garanti-dokumentation i både skrift och bild.

Video

Kolla instruktionsvideon

Videon visar arbetsprocessen och hur en dränering går till hos Gårdsmark

Kunderna

Vad säger våra kunder

Gårdsmark Garantier
{

Stefan Eriksson

Tack Gårdsmark och alla inblandade i vår dränering av huset. Resultatet blev mycket bra så för mig är en rekommendation en självklarhet.

{

Lars-Göran Wikblom

Vi har nyligen fått huset dränerat av Gårdsmark. Säljaren Christoffer gjorde ett bra intryck på oss. Svante och Rickard utförde ett strålande arbete. Resultatet blev över förväntan bra. Vi kan starkt rekommendera Gårdsmark. 

{

Niklas Norling

Bra och snabbt gjort. Trevlig personal och trevliga säljare. Källaren har fått bättre luft och källardoften är borta.

{

Maj-Britt Sandberg

Fam Sandberg i Fagersta nöjda med GårdsMarks dräneringsarbete! Särskilt tacksamma att man handgrävde under uteplatsen! Kan varmt rekommendera GårdsMark

{

Madeleine Möller

Gårdsmark dränerade mitt hus och skillnaden efter dräneringen är som dag och natt. Nu har jag byggt Relex avdelning nere i källaren, Tack Gårdsmark för ett utmärkt arbete med proffsig och serviceinriktad personal. Kvalitet lönar sig i längden.

{

Gunborg Olsson

Tack Gårdsmark för ett mycket bra utfört jobb

HEMBESÖK

Kostnadsfri fuktkontroll i hela Dalarna, Gästrikland, Örebro och Västmanland
Organisationen

Gårdsmarks historia

Gårdsmark har sitt ursprung i Dalarna med hantverkstradition och kunskap om byggnation som funnits i många generationer. Vår värdering är lika enkel som tydlig; ansvar i varje led ger trygga medarbetare och nöjda kunder. Ansvar innebär att varje medarbetare hos oss tar sitt ansvar på sitt avgränsade område. 
Franchisetagare

Organisationen

Franchisekonceptet

Vi har utformat vårt franchisekoncept för att gynna kunden och franchisetagaren i första hand. Vi är övertygade om att det gör oss till ett bättre dräneringsföretag i det långa loppet.

Vi strävar efter att kunden ska känna sig trygg igenom hela processen och kombinationen av en lokal representant, kvalitativa material och en rubust garanti gör oss oslagbara.

Säljare med möjligheten att bli vår franchisetagare i Södermanland!

Våra kunder

Över 500 nöjda kunder

Vår högsta prioritet på Gårdsmark är verkligen nöjda kunder. Vi följer alltid vårt motto ”ansvar i varje led ger trygga medarbetare och nöjda kunder”.

Trevliga försäljare. Samt han som var här och grävde Halvars gjorde ett kanon bra jobb och var jättetrevlig. Så vi är jättenöjda. Kan verkligen rekommendera Gårdsmark.

Margareta Jörgensen

Franchisetagare

Fantastiska kundrecensioner

4.5 /5

Vår högsta prioritet på Gårdsmark är verkligen nöjda kunder. Vi följer alltid vårt motto "ansvar i varje led ger trygga medarbetare och nöjda kunder".

Vart jobbar Gårdsmark?

Områden där vi dränerar

Kontakta Gårdsmark

Vi på Gårdsmark erbjuder kostnadsfri fuktkontroll av din källare och offert direkt på plats på samtliga län där vi utför husdräneringar. 
Sociala medier

Följ oss gärna på sociala medier

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.

Boka kostnadsfri fuktkontroll

Gårdsmark erbjuder kostnadsfri fuktkontroll av din källare och offert direkt på plats. Klicka på länken nedan och boka in ett kostnadsfritt hembesök idag!

Kostnadsfri fuktkontroll av din källare

Vi på Gårdsmark erbjuder alltid kostnadsfri fuktkontroll av din källare och offert direkt på plats.